Miksi valita GD-Group?

Me haluamme palvella sinua ja huolehtia asioidesi sujuvasta hoitamisesta. Meillä olet asiakas, et vain asiakasnumero. Voit keskittyä omaan osaamiseesi, kun me etsimme sinulle tarvitsemasi palvelut ja tarvittaessa ne yhteistyökumppanit, jotka edesauttavat sinua toteuttamaan omat asiakaslupauksesi. 

Työntekijälle

Mahdollistamme sinulle työsi laskuttamisen ilman yrityksen perustamista.

Voit itsenäisesti sopia asiakkaasi kanssa hinnoittelun ja kaiken työhön liittyvän - ilmoitat vain asiakkaallesi laskutuksen toimitettavan GD-Groupin kautta.

Palvelumaksumme on 3% - 4% laskun arvonlisäverottomasta summasta. Jos tarvitset tapaturmavakuutuksen, sisällytämme sen palvelumaksuusi siten, että sitä korotetaan 1% verran. Minimiveloituksemme on 25 euroa (sis.alv) per palkka. Yhteen palkanmaksuun voit sisällyttää enintään viisi laskua kerralla. Enimmäisveloitus on 300 euroa (sis.alv ja tapaturmavakuutus) per kalenterikuukausi.

Tiimilaskutus toimii samalla tavalla kuin "normaali" tapa - palkka ja vähennykset vain jaetaan kaikkien tiimiläisten kesken. Palvelumaksuprosentti on myös normaali 3 - 4% (+ mahdolliset tapaturmavakuutukset). Tiimilaskutuksessa enimmäisveloitus on 400 euroa (sis.alv. ja tapaturmavakuutus) per kalenterikuukausi.

Laskutuksen suoritamme aina ilmoittamiesi tietojen perusteella. Maksusuorituksen saatuamme vähennämme palvelumaksun ja pakolliset vähennykset - loput maksamme palkkana tilillesi. Palkasta vähennetään siis palvelumaksun lisäksi vain verot verokorttisi mukaan ja sairausvakuutusmaksu.

Kirjanpitovelvollisuus on meillä, sinun ei tarvitse siis kuin keskittyä oman työsi tekemiseen. Palvelumaksumme on vähennyskelpoinen omassa henkilökohtaisessa verotuksessasi.

Tapauksesta riippuen saatat tarvita YEL-vakuutuksen. Voit hankkia sen haluamaltasi taholta, mutta alkuun pääset esimerkiksi täältä.

Toimeksiantajalle

Laskutuspalvelun kautta työllistäessäsi saat tekijän, jonka olet itse halunnut työsuoritusta tekemään - helposti ja edullisesti.

Toimeksiantajana sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin laskun maksamisesta ja työn johtamisesta - sivukulut sisältyvät aina laskutussummaan, jonka olet sopinut työnsuorittajan kanssa.

Me hoidamme siis ennakonpidätykset ja muut asiaan kuuluvat velvoitteet.

Sovittaessa voimme myös markkinoida käyttäjillemme tarjoamaasi työtä - ilmaiseksi.

Ota yhteyttä, niin saamme homman alkuun.